Goedemorgen, en welkom op de website van Henk Drenth fitness en conditietraining.

Henk DrenthSinds 1985 houdt Henk Drenth zich bezig met het geven van fitnesstrainingen. De unieke combinatie van sport en muziek maken zijn programma zeer succesvol. Bewegen op muziek is genieten en stimulerend tegelijkertijd. De fitnessprogramma's van Henk Drenth zijn zelfs geschreven rondom muziek. En omdat elk onderdeel van de training zijn eigen ritme heeft, is ook de muziek met zorg uitgekozen om u met plezier te begeleiden in de beweging.

Plezier
Deelnemen aan het fitnessprogramma van Henk Drenth betekent dus: plezier. Plezier in bewegen, genieten van muziek en het samenzijn met vrienden of dorpsgenoten. 

Verantwoord
De verantwoorde spierversterkende oefeningen en spierrekkingoefeningen zorgen voor een voldaan gevoel waar u elke week weer naar uitkijkt. De groepen zijn zeer gezellig en iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. Met andere woorden de groepen zijn heterogeen naar geslacht, leeftijd en niveau.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig geworden? Probeer dan eens een kennismakingsles. U mag altijd gratis 2 kennismakingstrainingen deelnemen.
Geheel vrijblijvend. Bij "locaties" kunt u snel zien waar u uw sportieve carrière kunt beginnen.


Met sportieve en muzikale groet,

Henk DrenthBelofte maakt schuld?
U hoort het uzelf nog zeggen: "Na de kerst ga ik weer sporten!". Welnu, kerst en nieuwjaar liggen alweer lang achter ons. Veel goede voornemens dreigen alweer te verdampen. Tijd voor actie!!.

Het fitnessprogramma van Henk Drenth helpt u in de goede richting. Geef u vandaag nog op voor een GRATIS kennismakingsles.
Klik
hier.


Deel deze pagina met je vrienden

© 2013 Henk Drenth | Realisatie website: Gerard Mollema

Henk Drenth for your mobile
fitness < conditietraining
Hoogezand - Ten Boer